Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

25 de nov. 2010

Últimes notícies de la campanya

Al llarg d'aquesta setmana s'estan realitzant les votacions a quasi tots els centres i instituts de la ciutat. Encara tenim algunes notícies, però, de la campanya i les presentacions de candidatures. 

A l'IES Alzina, finalment van sortir 10 candidatures: Judit Agudo Escudé (3r D), Anna Gas Serra (3r B), Alba Hermosa Cuervo (4t B), Clara Marí Mollà (3r D), Adrià Milà Hernández (3r D), Sofia Nassim López (3r D), Elisenda Parès Jorda (4t C), Irene Redondo Pereira (4t D), Cristina Sitjà Fulguera (3r D) i Neus Tello Martínez (3r C). Totes elles s'han organitzat entre per fer passa-classes i fer una campanya per les diferents candidatures. Les eleccions van ser el passat dilluns 22 i estem pendents de rebre quin ha estat el veredicte final.  

També al districte de Sant Andreu, al SES Comas i Solà trobem a 10 candidatures que finalment s'han presentat. Demà, 26 de novembre, es celebren les eleccions i l'alumnat de l'institut haurà d'escollir entre l'Antwil Araujo (1r), l'Abdoul Chihab (2n), l'Edgar González (1r), la Judith Hida (2n), l'Ignacio Luna (1r), el Jordi Méndez (2n), l'Ángel Moreno (1r), la Grace Okafor (2n), Eric San Clemente (1r) i en Jhonny Zapata (1r). 
Avui es reuniran amb el dinamitzador .JIP per fer els cartells de la campanya a les 15:00h i faran un passa-classes. Molta sort a tots! 

I per acabar el repàs anem fins a Sant Martí, on ja s'han tancat les candidatures de l'IES Bernat Metge que estaven obertes. Finalment són 5 candidats, 1 alumne de primer de batxillerat i 4 de segon. Ahir van fer un passaclasses per presentar-se com a candidats i explicar els motius que els han portat  a ser-ho. La votació es farà durant el dia de demà i s'hauran d'escollir a 2 dels 5 candidats. Per poder orientar als votants, s'ha proposat de penjar la foto de cada candidat amb el nom a sota.