Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

26 de nov. 2010

Noves i nous consellers a Nou Barris

Arribant al final de la setmana, ja s'han celebrat eleccions a la majoria dels centres. Avui farem un petit repàs a la situació d'alguns instituts de Nou Barris. 
A l'institut Carrasco i Formiguera s'han presentat 6 candidatures. Dues de 2n, dues de 3r i dues de 4t d'ESO. Han fet una campanya basada en la presentació de les prioritats pels propis candidats o candidates en un passaclasses en el que tots ells feien la seva presentació per torns. 
                              
A l'institut Flos i Calcat ja s'han celebrat les eleccions amb una participació no molt elevada. Mentre esperem que ens arribin els resultats, desitgem molta sort a totes les candidates i candidats presentats. 

Acabem el repàs amb l'IES Valldemossa on el procés electoral ha estat un èxit rotund de participció. Hi havia dues vacants per cobrir per part de l'alumnat per les que s'han presentat un total de set candidatures. Cadascuna d'elles tenia el seu programa electoral compromès amb els interessos dels estudiants. Que alhora han respost amb una participació que ja voldríem a la política del país. Del total dels 506 alumnes dels instituts, 461 han exercit el seu dret a vot. 
A banda, acabem el repàs al districte desitjant, també molta sort a les quatres candidatures que s'han presentat a l'institut Barcelona Congrés, totes elles de 3r d'ESO A. I també a les quatre persones que s'han presentat per l'institut Sant Andreu i que van ser votades el passat dimecres.