Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

29 de nov. 2010

Novetats a Sant Andreu i Sarrià-Sant Gervasi


Arribant als últims dies de novembre, gran part dels instituts i centres de secundària ja han celebrat les eleccions als seus consells escolars. Fem avui, un repàs a alguns dels resultats que ens arriben des dels districtes de Sant Andreu i Sarrià-Sant Gervasi. 

A la Trinitat Vella, al SES Josep Comas i Solà finalment es van presentar 15 candidatures. Els alumnes interessats es van reunir, demanant ajuda a la dinamitzadora punt JIP per a realitzar els cartells de la campanya. S'han fet uns murals de les 15 candidatures, amb la fotografia del candidat/da, nom i curs i propostes o eslògans divertits que han considerat ells mateixos. Les eleccions són avui, així que de moment, encara no podem avançar els resultats. Els desitgem molta sort a totes i tots!
Continuant al districte de Sant Andreu, tenim un parell d'instituts dels que ja podem comunicar els resultats de les eleccions. A l'IES Joan Fuster els nous membres del Consell Escolar seran, la Clara Ramírez Monge (de 1r de batxillerat B) i la Laia Gil Martínez (de 3r d'ESO B).
 
I a l'institut Príncep de Viana es van presentar 3 candidatures que van fer un passa-classes conjuntament per totes les aules i van penjar les seves propostes i candidatures per diferents llocs de l'institut, abans de la jornada electoral. Una vegada fet el recompte, hem de donar l'enhorabona al Pablo Martín Izquierdo que serà el nou representant de l'alumnat al Consell 

Per altra banda, si saltem al districte de Sarrià-Sant Gervasi tenim l'institut Montserrat on el passat dimarts 23 de novembre es van realitzar les eleccions. L'alumnat podia escollir entre 6 candidatures diferents de 3r d'ESO, d'entre les quals seran dos alumnes els que entraran a formar part del Consell Escolar.

Volem recordar-vos, tant als que heu sortit escollits com a membres del Consell Escolar com als que ni tan sols us heu presentat per ser conselleres o consellers que hi ha moltes coses a fer al vostre institut, hi teniu molt a dir. I una bona manera d'orientar-vos és usant la Guia de Recursos per l'Alumnat que han preparat les entitats del CJB, que trobareu si cliqueu a aquest enllaç.