Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

30 de nov. 2010

Més resultats electorals! Les Corts, Sant Andreu i Horta-Guinardó

El passat 23 de novembre es van celebrar les eleccions al Consell Escolar de l'IES Les Corts, durant tot el dia. Per fer-ho la mesa electoral anava passant aula per aula, excepte en el cas de batxillerat que es van instal·lar les urnes durant unes hores determinades a l'entrada. Dels 360 alumnes d'ESO van votar uns 340 aproximadament!!

En total hi havia 7 candidats, tots ells de l'ESO. De        3r d'ESO: la Clara Batlló, l'Alícia Palmero i la Kalkidán Argüelles. De 4t d'ESO: el Guillem Roglan, la Maria Marsá, la Sílvia Alcarria i la Rosa Barahona.

Durant la setmana anterior, les candidates i candidats que van voler van passar a fer "campanya" a les sessions de tutoria. Tenien permís per sortir de classe i els professors i tutors estaven avisats. Alguns d'ells van fer cartells amb les seves propostes que estaven penjats a les cartelleres de l'institut.

La representació d'alumnes dins del Consell Escolar del IES Les Corts és de 3 alumnes, i per tant de tots els alumnes presentats només un ha passat a formar-ne part, ja que els altres dos van ser escollits fa dos anys i encara estant cursant 1r i 2n de batxillerat. El nou conseller serà el Guillem Roglan i si tot va bé el proper curs entrarà també a formar-ne part la Kaldidán Argüelles (si l' alumne de 2n de batxillerat ho aprova tot i marxa de l'institut).

D'altra banda, a l'institut Goya del districte d'Horta-Guinardó hi ha hagut 486 vots, 3 nuls i 38 en blanc. Per tal de potenciar la participació de l'alumnat, també es va passar per totes les classes fet que ha pogut augmentar força el nombre d'alumnat que ha participat.
I per acabar el repàs, anem cap a Sant Andreu, d'on ja tenim els noms de les noves i nous consellers escolars de dos instituts. A l'IES Alzina són l'Alba Hermosa Cuervo de 4t ESO B, l'Anna Gas Serra de 3r ESO B i la Judith Agudo Escudé. I al SES Cristòfol Colom, han resutlat guanyadors de les eleccions, l'Antonio Hernández Amador de 2n d'ESO i el Manuel Salazar Ortiz de 4rt.

Enhorabona a tothom!!!