Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

2 de des. 2010

Més resultats!


Continuem amb els resultats de les eleccions a diferents instituts, fent un petit repàs a qui són les noves i nous consellers i a la participació que han tingut les eleccions. Aquesta vegada ens centrem en alguns centres de Sant Andreu, Gràcia i Sant Martí.

Al SES Josep Comas i Solà, de Sant Andreu,  els candidats escollits han estat l'Edgar González de 1r d'ESO B, el Jordi Méndez de 2n d'ESO B i la Pamela Montoya de 3r d'ESO B. Ja tenen data per la primera reunió del Consell Escolar que serà el 16 de desembre a les 17:00h. Des de l'institut s'ha demanat quines propostes troben importants per posar a l'ordre del dia de la reunió.

Anant cap al districte de Gràcia trobem l'institut de La Sedeta, on han sortit escollides Montse Sants i Castilla de 1r de batxillerat, la Maria Vivancos Mirapeix de 2n d'ESO i la Sofia Farrer Flotats també de 2n. Tenen també, una consellera de reserva per quan la Montse marxi de l'institut.

I acabem el repàs al districte de Sant Martí. A l'institut Salvador Espriu van fer una xarrada amb els alumnes que es presentaven al Consell Escolar. Segurament, això va ajudar a que les eleccions fossin un èxit on van votar uns 600 alu8mnes. Els guanyadors han estat el Ricard Monje de 1r de batxillerat i l'Oriol Valls de 1r d'ESO. D'altra banda al Sant Josep de Calassanç es va comptar amb l'ajuda del dinamitzador punt JIP per fer una xerrada sobre les funcions que tenia un membre del Consell Escolar que va ser un èxit d'assistència. Es va organitzar també, un passaclasses per animar a l'alumnat a votar. Finalment, la participació a les eleccions ha estat del 60% de l'alumnat i les guanyadores han estat la Marta Santiesteban de 1r de batxillerat, la Shouhaila Ahsayni de 3r d'ESO i la Merlina de Giúdice de 2n d'ESO.

Enhorabona a totes les conselleres i consellers que heu sortit escollits!!!