Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

24 de nov. 2010

Més informacions sobre el districte de Sant Martí

Durant aquesta setmana ja s'estan celebrant les jornades electorals a la multitud d'instituts i centres que hi ha a la ciutat. De totes maneres, repassem encara com està anant la campanya a alguns dels instituts del districte de Sant Martí. 


A l'IES Sant Martí de Provençals se celebren avui les eleccions, desitgem molta sort a totes les candidates i candidats que s'han presentat.

A l'IES Bernat Metge hi ha hagut un gran procés de difusió per l'alumnat. Es va fer una reunió de delegats i se'ls va fer un traspàs de la informació del consell escolar, tot motivant-los perquè hi participessin i fent referència a l'òrgan de govern que representa. Les candidatures van de 1er d'ESO a 2on de batxillerat i les eleccions es celebraran durant aquesta setmana. 

Continuant amb el repàs, trobem que a l'IES Front Marítim també s'han organitzat molt bé a través de pla d'acció tutorial per fer arribar a l'alumnat la informació sobre què és i com funciona el Consell Escolar. Només s'ha de cobrir una plaça pel segon cicle d'ESO que té dos possibles candidats, un dels quals serà escollit demà, dijous 25 de novembre. 

I per acabar, trobem que l'IES Rambla Prim s'han de renovar les places de 3 representants, dues per ESO i una per Cicles Formatius. S'han proposat diferents alumnes que s'hauran d'escollir avui dijous 24 de novembre. Molta sort!