Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

23 de nov. 2010

Les eleccions al Consell Escolar a Sant Andreu

Continuem el repàs de la campanya pels diferents instituts i centres de la ciutat. Recordeu si voleu que expliquem com està la situació al vostre institut només heu d'enviar-nos-ho a educacio@cjb.cat i ho publicarem.
 

A l'institut Príncep de Viana celebraran les seves eleccions el proper 24 de novembre on hauran d'escollir entres els tres candidats que s'han presentat. Hi ha només una vacant per l'alumnat, però es necessita gent de reserva perquè al juny deixarà el centre un conseller anterior. 
Es va fer una presentació del Consell Escolar i ronda de propostes a una reunió entre delegats de tot el centre. A banda d'això, els candidats van adreçar-se al JIP per assessorar-se de com fer la seva campanya. Han acordat fer un passa-classes conjunt per tot el centre el dimarts 23 després del pati, i dissenyar uns cartells amb la seva fotografia que penjaran per diferents espais.



A l'institut Joan Fuster es va fer la publicació de candidatures el passat 19 de novembre. S'han d'omplir 3 places vacants pel professorat, 2 per l'alumnat i 2 per mares i pares. Les eleccions de l'alumnat seran el proper dijous 25 de novembre. 
Els candidats han fet una campanya a partir de diferents cartells que han penjat a les diferents plantes del centre, sota un mateix format visual. Als cartells hi podreu trobar els seus noms i curs, fotografia i propostes. Cada candidat ha penjat al seu cartell les paraules clau que l'identifiquen. A banda de tot això, l'institut ha adequat un espai a la seva pàgina web on podeu trobar tota la informació de les candidates i candidats.