Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

22 de nov. 2010

Horta-Guinardó també d'eleccions!

I continuem el repàs que estem fent a tota la ciutat amb alguns instituts del districte d'Horta-Guinardó. 

A l'institut Collserola ja s'ha finalitzat la presentació de candidatures amb un total de tres. N'hi ha dues per 3r d'ESO i una per 4t. A l'institut han habilitat una cartellera exclusiva pel Consell Escolar on tothom pot trobar informació sobre quins són els drets i deures de l'alumnat, les funcions dels consellers escolars... a banda, s'ha deixat un espai on candidates i candidats poden penjar els cartells de la seva campanya. Les eleccions se celebraran aquest dimecres 24 de novembre.

Al Ferran Tallada s'han presentat un total de 5 candidatures entre 3r i 4t d'ESO, 1r i 2n de batxillerat i el primer curs del CFGS d'Animació Sociocultural. Per tal de fer publicitat de les seves candidatures entre avui i demà, s'estan realitzant passa-classes a tots els nivells per promocionar el vot a les eleccions del divendres 26 de novembre.

I per acabar el repàs, al Narcís Monturiol s'han recollit un total de 4 candidatures, totes elles de 3r d'ESO. A l'institut podeu trobar un espai on les candidates i candidats tenen els seus cartells per promocionar el vot. Les votacions es realitzaran el proper 24 de novembre i serà el 15 de desembre quan es constitueixi el nou Consell Escolar.