Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

22 de nov. 2010

Com està la campanya a Sant Martí?

Entrem en la recta final de la campanya. Aquesta setmana es comencen a realitzar les votacions a alguns dels instituts i centres de la ciutat, mentre que a d'altres encara s'està realitzant la campanya.

Vegem com està la situació alguns instituts del districte de Sant Martí. 

A l'institut Salvador Espriu es va fer una reunió entre la direcció i els delegats per poder veure si sorgien candidats a presentar-se. Les votacions es realitzaran el proper dimecres 24 de novembre.



On també celebraran les eleccions aquest dimecres és a l'institut Infanta Isabel d'Aragó. Allà s'han presentat 10 persones: quatre per segon d'ESO, una per tercer d'ESO i cinc per 1r de batxillerat. Durant la setmana passada es van reunir amb el dinamitzador del punt JIP per tal de veure com es podien visualitzar les seves candidatures, i estan realitzant la campanya a través de passa-classes i cartells.

A l'institut Joan d'Àustria hi ha 5 persones es presenten al Consell Escolar. Dues d'elles de 3r d'ESO, una de 4t i dues de 1r de batxillerat. Aquests dies han estat fent difusió de les seves candidatures i promovent la participació de les seves companyes i companys al vida de l'institut.


I per acabar aquest repàs, trobem que a l'institut Sant Josep de Calassanç s'han presentat set candidatures: tres de 3r d'ESO, una de 4t d'ESO i tres de 1r de batxillerat. El dinamitzador punt JIP va organitzar una formació amb molt d'èxit i s'ha anat per totes les classes explicant quins són els seus projectes. Les eleccions se celebraran el proper 25 de novembre.