Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

19 de nov. 2010

Eixample i Sants-Montjuïc, també en plena campanya

I continuem amb el repàs als diferents instituts i les seves campanyes i processos electorals. Avui ens fixarem en alguns centres del districtes de l'Eixample i Sants-Montjuïc.

A l'Eixample tenim el Fort Pius on han presentat dues candidatures de 3r d'ESO i una de 4t. Ara estan en plena campanya i les eleccions se celebraran el proper dimecres 24 de novembre. 

Ja tocant a Sants, trobem l'institut Ernest Lluch han tancat la gran quantitat de 8 candidatures a 3r d'ESO, una per 2n d'ESO, una per 4t d'ESO i una de primer de batxillerat. Serà el divendres 26 quan s'haurà d'escollir quines de les 12 candidatures són les escollides per representar a la resta d'alumnat al Consell Escolar.

I ara ens endinsem al districte de Sants-Montjuïc per veure com està la situació a sis instituts diferents. 

A l'IES Montjuïc avui es tanca el límit de presentació de candidatures i hi ha 5 candidatures presentades (una de 1r d'ESO, una de 3r d'ESO i tres de 4t d'ESO) i les eleccions es celebraran el proper 25 de novembre.

A l'IES XXV Olimpíada també hi ha un gran nombre de candidatures presentades: tres de 3r d'ESO, 2 de 4t d'ESO i set de 2n d'ESO, sumant un total de 12. Durant aquesta setmana han estat fent campanya i les eleccions seran el proper 23 de novembre.

I per acabar aquest repàs, a l'IES Consell de Cent les eleccions al sector del Consell de l'alumnat seran el proper dimarts 24 de novembre i hi ha de temps fins avui per presentar candidatures.