Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

18 de nov. 2010

A Ciutat Vella, la campanya està en marxa

Hola de nou!

Les jornades electorals s'estan acostant i la campanya electoral està en marxa a molts dels instituts i centres de Barcelona. Avui, ens fixem en alguns dels de Ciutat Vella.


A l'institut Pau Claris s'ha fet una formació per tot l'alumnat sobre què és i com es pot participar al Consell Escolar, informació que també poden trobar en un plafó a l'entrada del centre. De moment, sembla que hi ha 5 candidatures. 





A l'institut Joan Salvat Papasseit hi ha dues candidatures que ja estan passant per totes les aules del centre per presentar-se a les seves companyes i companys i explicar-los les seves propostes.




A l'institut Milà i Fontanals s'ha fet una formació de delegats i delegades per donar-los a conèixer les possibilitats del Consell Escolar i s'han dedicat tutories per donar a conèixer l'opció de presentar-se. De moment sembla que hi ha una candidatura.



I per acabar el repàs, a l'institut Miquel Tarradell són 6 candidats i durant el dia de demà estaran fent murals per donar a conèixer qui són i quins són els seus eslògans, que estaran exposats al vestíbul del centre.



Recordeu que totes aquelles i aquells que esteu interessats en implicar-vos en la vida del vostres institut o centre, teniu una guia de recursos en aquest bloc elaborada per l'Associació de Casals de Joves de Catalunya (ACJ), l'Associació d'Estudiants Progressites (AEP) i l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) que us pot ser de molta utilitat. 

A banda, podeu consultar sempre que ho vulgueu amb la dinamitzadora o dinamitzador punt JIP del vostre institut.