Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

9 de maig 2012

Punt i final a l'EPS! del curs 2011-2012

Amb la sessió que es va fer l'altre dia a l'Espai Jovecardí amb l'alumnat de l'IES Les Corts vam donar per finalitzat l'Espai de Participació a Secundària d'aquest any. 

Durant les segones sessions s'ha realitzat un treball molt més adequat a cada institut, partint del treball que havien desenvolupat després de la primera sessió havent analitzat les coses bones i dolentes del seu institut, les possibilitats que hi tenien i les dificultats que es trobarien.

Totes i tots els participants havien organitzat diferents activitats en els seus centres de tipus més lúdic com Sant Jordi o consultes i votacions per proposar llocs per la sortida de final de curs. 

A partir d'aquí, i partint dels seus dubtes i qüestions s'han treballat temes com els drets i deures que tenen com a delegades, delegats o representants al Consell Escolar, les avantatges de treballar en un grup organitzat d'alumnat, com poden organitzar consultes i vehicular queixes de tot l'alumnat cap a l'institut, com poden organitzar activitats de més envergadura amb un grup més nombrós de gent, com poden convocar reunions entre delegats per coordinar-se... 

Encara que no fem més sessions, tant nosaltres com les entitats que han treballat per construir aquesta formació continuem estant a l'abast per poder-vos ajudar en tot allò que necessiteu a l'hora d'activar i mantenir viva la participació dins del vostre institut. A la dreta, hi teniu tots els links on hi podeu trobar els seus contactes.

A banda d'això, a educacio@cjb.cat podreu dirigir les vostres consultes sempre que ho necessiteu. 
 
Ànims i bona feina!