Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

26 de març 2012

Els espais on es farà l'EPS!

Avui toca fer una revisió sobre els espais on farem les jornades de l'EPS! - Espai de Participació a Secundària. Els dos, són espais juvenils que podeu trobar als respectius districtes i on podreu trobar un munt d'activitats i informació especialment dedicades a vosaltres.

A Les Corts, anirem a l'Espai Jovecardí situat a Travessera de Les Corts, 94, 1r pis.

Tant el Casal de Joves com l'Espai Jovecardí es configuren com un espai ideal per a la participació, on els joves podeu realitzar-hi una gran varietat d'activitats com: tallers, monogràfics, campionats, compartir reflexions, bons moments, amics, preocupacions, idees de futur, habilitats, etc. 
És un espai que podeu construir vosaltres mateixos! 
Un espai flexible i dinamitzadors a punt per donar un cop de mà!
L'Espai Jovecardí va molt més enllà de ser un espai on es va a fer activitats, sinó que és un punt de trobada pels joves i per les diferents entitats del barri gratuït!
El trobareu obert de 17h a 21h de dilluns a divendres i dissabtes de 10:30h a 13:30h.

Trobareu informació sobre tota l'activitat que fan en aquesta pàgina que tenen al Facebook i podeu veure una mostra de les activitats que fan, si aneu a la col·lecció d'àlbums que hi tenen penjada.

---------------------------------------------------------

A Horta-Guinardó, anirem al Punt 7 - Punt d'Informació Juvenil del districte, gestionat pel CJD7 - Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó

El Punt és un servei gratuït creat per oferir-te tot d'informació i recursos que et poden interessar sobre treball, formació acadèmica, associacionisme i participació, habitatge, salut, mobilitat europea, oci i cultura, cursos i tallers, turisme i esport.

A banda d'això, hi ha una sèrie de serveis que t'ofereixen que segur que són del teu interès.
  • Accés gratuït a internet
  • Consultes on-line, per telèfon o personalitzades
  • Tauler d'anuncis
  • Xerrades, exposicions i altres activitats
El trobareu obert de dilluns a dijous, de 17h a 21h. Dimarts i dimecres, de 10h a 14h i divendres de 17h a 20h.