Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

20 de març 2012

Qui s'amaga rere l'Espai de Participació a Secundària (EPS)?

El mes d'abril ja s'apropa i amb ell, les sessions de l'EPS! per aquest curs 2011-2012. Per anar escalfant motors de cara a les jornades us anem explicant cada setmana quins són els diferents agents que hi intervindran.

Avui veurem qui està darrere de les idees originals, qui l'organitza i serà amb vosaltres fent els diferents tallers durant les dues jornades que ens trobem. Els responsables de tot plegat són un grup d'entitats juvenils coordinades dins del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).

Si esteu motivats en el món de la participació als vostres instituts i entorn més proper, segur que totes elles estaran encantades d'acompanyar-vos en aquest procés i fer més forta i potent la vostra veu. A continuació podeu veure què fan i on les podeu trobar.

 Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya
L’Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya som una federació que agrupa associacions juvenils que fomenten la participació dels i les joves, des de la pròpia organització i sota els principis d’autogestió, democràcia, laïcitat i transformació social. Definim un casal de joves associatiu com a projecte juvenil que, compromès amb la societat, aglutina les inquietuds dels i les joves, que ens mobilitzem per trobar un espai comú d’intercanvi d’experiències i un projecte que ens permet realitzar-nos com a persones, tant a nivell intel·lectual com expressiu, lúdic, d’integració, etc.
Contacte: casaldejoves@casaldejoves.org


Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC)
L’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) és un sindicat d'estudiants d’àmbit català, progressista i plural fundat l’any 1983 que té com a funcions principals defensar els drets dels estudiants; promoure la participació dels estudiants en la presa de decisions dels seus instituts i facultats; analitzar les actuacions dels òrgans de decisió dels centres educatius i de les administracions públiques, i reivindicar la igualtat, laïcitat i qualitat de l’educació pública.
Contacte: ajec@ajec.cat


Associació d'Estudiants Progressistes (AEP)
L’Associació d'Estudiants Progressites (AEP) és una associació d’estudiants que té com a prioritats l’assoliment d’un ensenyament veritablement públic, la millora de les condicions d’estudi en els centres i la potenciació d’activitats socioculturals que fomentin el pensament crític. Plural en la seva composició, agrupa unitàriament estudiants d’esquerres de les diferents universitats i centres de secundària de tot Catalunya. També estem oberts a la participació de totes aquelles persones que, tot i voler estudiar, no han pogut fer-ho per diferents raons: recursos insuficients, selectivitat, permanència...
Contacte:aep@aep.cat


Consell de la Joventut d'Horta-Guinardó - CJD7
 El Consell de la Joventut d’Horta-Guinardó és una entitat sense afany de lucre que es creà l’any 1988 per la voluntat d’algunes de les entitats juvenils del districte de fer front comú davant de les administracions. Des de fa més de 20 anys representem col·lectivament els interessos de les nostres entitats davant les institucions públiques a més d’oferir diferents projectes, iniciatives i serveis conjunts.
Contacte: cjd7@cjd7.org


Plataforma Infantil i Juvenil de Les Corts
La Plataforma Infantil i Juvenils de Les Corts vol agrupar a la totalitat o el màxim nombre d’entitats,col·lectius,associacions i joves del Districte de Les Corts, per Sumar recursos,sumar en iniciativa,sumar en projectes i en definitiva dinamitzar el barri i el districte. També vol crear un marc idoni per realitzar activitats més enllà de les nostres pròpies associacions.
Contacte: plataforma@lescorts.cc