Aquest bloc s'executa millor amb navegadors com el Mozilla Firefox, Google Chrome o Safari

10 de des. 2010

Recursos a l'abast


Una vegada celebrades les eleccions, s'estan començant a constituir els diferents Consells Escolars. Arriba el moment de començar a fer realitat tot allò del que hem estat parlant i hem promès als nostres companys i companyes.


En aquest bloc, a banda de la Guia de Recursos de la que ja us hem parlat en altres ocasions hi trobareu una sèrie de fitxes molt esquemàtiques de recursos que us poden ser molt útils a l'hora de fer activitats concretes en el dia a dia del vostre institut. 


En trobareu una amb totes les indicacions i passos a seguir per poder organitzar un acte al vostre institut.


N'hi ha una altra sobre l'autofinançament. Totes aquelles activitats que podeu fer per recaptar els diners que necessiteu per organitzar alguns dels actes, o per altres activitats que volgueu fer amb les vostres companyes i companys.


Al llarg de l'any pot ser que es convoquin manifestacions d'estudiants a la ciutat per diferents temes amb els que la comunitat estudiantil no estigui d'acord. Quin és el procés perquè el vostre institut us hi deixi assistir?


Amb diferents alumnes heu decidit que l'activitat a l'institut ha de ser permanent i tirar endavant iniciatives pròpies? La millor manera és conformar una associació d'estudiants. No sabeu com? En aquesta fitxa us ho expliquem.



Com a estudiants del vostre centre ja sabeu que teniu una sèrie de deures, però coneixeu els vostres drets? Per conèixer ben bé quins són, podeu mirar la carta de Drets i Deures de l'alumnat.


És possible que haugueu d'organitzar reunions amb gran part de l'alumnat del vostre centre per fer-los consultes o explicar-los algunes de les decisions que es prenguin al Consell Escolar. No sabeu com ho heu de fer?